Oldalak

2011. február 14., hétfő

Közérdekű közlemény :D

Nos lassan közeledik az Oscar-gála, meg minden, úgyhogy még megpróbálunk belehúzni, hogy nagyjából az összes említésre méltó filmről írjunk, ami ott várható. Ezzel együtt azt is el szeretném mondani, hogy lesz majd egy tartalmas cikkünk, melyben a mostanság dilettáns Akadémia-tagok helyett mi fogjuk megmondani, melyik szobrot kinek adnánk, valamint világhírű szerzőtársaimmal a saját 2010-es filmes toplistáinkat is közzétesszük.

Ennél fontosabb, hogy a  blog nevével bizony igencsak nem vagyunk elégedettek, olyannyira nem, hogy kis híján átköltöztünk a blog.hu-ra azonban ez egyelőre nem valósul meg, mivel rendkívül körülményes és szerintem -ehhez képest- szar a rendszer, a sablonok undorítóak, valamint több webszerkesztői szaktudás is kellene hozzá. Azonban a film-kocka előtagot hamarosan elhagyjuk és valami újat választunk helyette, amit design-beli változások is követni fognak.

Amúgy köszönjük mindenkinek a hamarosan ötezer oldalletöltés elérését (annak függvényében, hogy fél éve indult az oldal), ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy volt olyan nap mikor száz oldalletöltés volt, de átlagban egy harminc-negyven legalább megvan, és a rendszeres olvasóink száma is a negyven felé konvergál. Hát nagyon szépen köszönjük! A rekordot egyébként Csabika Toy Story 3 kritikája tartja, melyet több, mint 200x tekintettek meg.

Viszont, arra szeretnélek kérni titeket, hogy egyrészt: SZAVAZZATOK oldalt, hadd tudjuk meg, szerintetek melyik a legjobb film 2010-ben, továbbá KOMMENTELJETEK bátran (bár mostanában elindult egy folyamat), mert nagyon kíváncsiak vagyunk a véleményekre!

Ui.: A jövőben új rovat is lesz, melyben régi klasszikusokról és művészfilmekről olvashattok.

Tisztelettel:
A stáb

2 megjegyzés:

  1. Ötlet: lehetne az Oscarra élő kibeszélő post, ahol lehetne kommentben csacsogni.:) Ha elég sokan összejönnénk, akkor jó móka lenne.:)
    Az ötletért cserébe majd gyűjtögessetek címeket, ahol a neten free online streaming lesz az Oscar átadóról.:)

    VálaszTörlés
  2. Támogatom az ötletet. :) Akkor teszünk is érte, bár nem tudom, hányan lesznek képesek fent maradni.

    VálaszTörlés