Oldalak

2010. október 23., szombat

HUMOR rovat: Part I: A világ legjobb akciójelenetei


Bizony, sok-sok, megannyi, temérdek, megszámolhatatlan, számokkal kifejezhetetlen és meghatározhatatlan film vagy filmszerű okádék megnézése után azt állítom, még mindig érhet minket meglepetés. Ezúttal azonban meglepően kellemes. :D Új rovatunk kezdetét veszi és nem lesz megállás. Zászlóshajóként először a világ legjobb akciójeleneteit mutatnám be...

ezzel a kitüntetéssel pedig nem más dicsekedhet, mint a bollywood-i filmgyártás gyöngyszeme, az 1995-ös évjáratú Alluda Majaka, melynek jelenetei olyannyira tökéletesen szarok, hogy az már szemkápráztatóan zseniális. Nos, az IMDB-n 7,3-on álló műalkotásról valaki dióhéjban annyit mondott, bizony, ez jobb, mint az Avatar, sőt, valójában ez a világ legjobb filmje. Noha a maga 160 percével valóban James Cameron Pocahontas Edition-jével vetekszik, végignézni még nem volt merszünk, így erről nem nyilatkozhatok, azonban leszögezném, hogy ha az egész film ilyen jelenetekből állna (sajnos nem így van), valóban ez lenne a legjobb a világon.

A film főszereplője Chiranjeevi, aki az indiai filmipar egyik ikonja, szúrós tekintetét valószínűleg Steven Seagal, Dolph Lundgren, és Danny Trejo is megirigyelhetné, hihetetlen képességei -melyek közé a lovak kötéllel való megállítása, az autók röptetése, és a világ elpusztítása is beletartozik - pedig még a medvehangú Stallonénak és Chuck Norrisnak is álmatlan éjszakákat okoznának.


http://www.youtube.com/watch?v=H2ktaflkBLQ

Második scene. Garantálom, hogy ezt sem felejted el.

http://www.indavideo.hu/video/Traktoros_jelenet_az_Alluda_Majaka-bol/

A verekedés 0:28-tól látható. A világhírű feldekázós jelenetet még senkinek sem sikerült eddig überelnie...

http://www.youtube.com/watch?v=jobfyskWoI8&feature=channel


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése